Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(679 niezalogowanych)
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
alexkawa napisał:
[quote]Matiboy napisał:

hmmmm
to chyba musisz pojezdzic po Norwegii... w Bergen, Oslo, Trondheim, Kristiansand, wszedzie pelno pier# pijakow z polskim paszportem w kieszeni. nie dosc, ze kreuja mafie przemytnicza - ktora zabija przy okazji niewinnych ludzi, to jeszcze smieca i 1 rzecza, ktora widzisz po wyjsciu w miasto, jest puszka po polskich szczynach. do tego jako grupa statystyczna , sa dosc mocno nadreprezentowani w rejestrach NAV, jesli idzie o bezrobocie [plus wyludzanie swiadczen, gdy przebywaja w Polsce]. szkoda podatkow na to nominalnie katolickie, biale bydlo to tytulem eksperymentu myslowego i Twoich banalnych uprzedzen P

Pracuję z obcokrajowcami i kontakty mam z nimi jak najbardziej pozytywne
Poza tym w każdym z nas jest rasista , porozmawiaj sobie prywatnie z Norwegami, Francuzami, Niemcami... sami rasiści ...każdy ma jakieś uprzedzenia, a że nie wyrazi tego publicznie to już ich przykry problem... Co do Polaków na zasiłkach z navu, zasiłki się dostaje jak już się pewną kwotę zarobi... i za te minimum Nvu n da się godnie żyć. Uważam więc, że ci na zasiłku jakby jakąś pracę dostali , to by się jej podjęli... A co do mafii przemytniczej ,wcale tego nie potępiam ... w Polsce też istnieje ,wiele ludzi się z tego utrzymuje Polaków i jakoś o tym cicho , nikomu nie przeszkadza, a tu kurwa wielcy przeciwnicy kontrabandy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
ty i myślenie alexkawa to rzeczywiście eksperyment może dadzą ci Nobla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Matiboy napisał:

Pracuję z obcokrajowcami i kontakty mam z nimi jak najbardziej pozytywne
Poza tym w każdym z nas jest rasista , porozmawiaj sobie prywatnie z Norwegami, Francuzami, Niemcami... sami rasiści ...

a moze to tylko twoje myslenie zyczeniowe.......

Co do Polaków na zasiłkach z navu, zasiłki się dostaje jak już się pewną kwotę zarobi... i za te minimum Nvu n da się godnie żyć. Uważam więc, że ci na zasiłku jakby jakąś pracę dostali , to by się jej podjęli...

wydaje mi sie, ze nie rozumiesz sensu takiego zasilku. To jest pomoc w trudnej sytuacji, a nie sposob na zycie.

. A co do mafii przemytniczej ,wcale tego nie potępiam ... w Polsce też istnieje ,wiele ludzi się z tego utrzymuje Polaków i jakoś o tym cicho , nikomu nie przeszkadza, a tu kurwa wielcy przeciwnicy kontrabandy
Pewnie, w Polsce nikomu to nie przeszkadza, czyli powinien to byc standart miedzynarodowy. W koncu Polska, jako kraj katolicki wie najlepiej co jest etyczne a co nie
I popatrz..... Utrzymac sie z tego tez mozna !!!!! Podpowiem ci jeszcze, ze z rabunku tez sie niektorzy utrzymuja i zyja calkiem dobrze, wiec w czym problem.....

Ja jestem tylko ciekawa ile takich gnid jak ty przyjechalo z Polski.....?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Przemek Kozlowski
(Przemus30)
Wiking
Jestem za karaniem takich palantow ktorzy oszukuja a jezeli nie widzicie roznicy miedzy matolem a normalnym czlowiekiem to gratuluje. No i w nawiazaniu do kultury to jak jakis palant nie wie to takowe cos wynosi sie z domu . Niektorzy sa naprawde tak nieogarnieci ze szkoda gadac. Najbardziej rozwalaja mnie buraki co to siedza w pieciu na jednym kwadracie kombinuja zeby kogos przekrecic a na promach do Polski i na lotniskach graja BIZNESMENOW ZYGAM TAKIMI. Strzalka dla wszystkich na poziomie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok